BĂ€sta kylboxen

BĂ€sta kylboxen

En kylbox kan vara vÀldigt bra under varma dagar nÀr det Àr svÄrt att hÄlla drycken kall. HÀr jÀmför jag nÄgra olika kylboxar till bilen.

1. Travel Box TB55A

Den bÀsta kylboxen 2020 Àr Travel Box TB55A för att den Àr riktigt rymlig, och dessutom har mÄnga smarta funktioner. Den har till exempel snabbnerkylningsfunktion. Dessutom Àr den enkel att anvÀnda, och hÄller en hög kvalitet.

Med den hĂ€r stora kylboxen pĂ„ hela 55 liter fĂ„r du med dig allt du behöver – perfekt om du Ă€ven ska ta med smörgĂ„sar eller mellanmĂ„l som behöver förvaras kallt för att inte bli dĂ„ligt. Den stĂ€ller automatiskt om spĂ€nningen mellan 12 och 230 volt.

Den hÀr kylboxen Àr enkel och bekvÀm att anvÀnda, den har en stor öppning sÄ att du lÀtt kommer Ät att lÀgga ned och ta ut dryck och annat ur den och den har en stabil kabinett.

Kylboxen Àr försedd med en Danfoss kompressor och den har en helautomatisk termostatfunktion. Dessutom kan du vÀlja mellan ekonomi- och snabbnedkylning, och underspÀnningsskyddet Àr instÀllbart i tre nivÄer. HÀr ingÄr anslutningskablar för bÄde 230 volt och 12-24 volt.

Denna kylbox Àr högkvalitativ och har mÄnga bra funktioner. Om jag ska nÀmna nÄgon nackdel sÄ Àr det möjligen ett priset Àr nÄgot högt, men för den som behöver en riktigt stor och effektiv kylbox kan detta ÀndÄ vara ett bra val.

Om du vill lÀsa mer om Travel Box TB55A och se pris, klicka pÄ knappen nedan.

1. Travel Box TB55A

IndelB

Travel Box TB55A

Den bÀsta kylboxen 2020 Àr Travel Box TB55A för att den Àr riktigt rymlig, och dessutom har mÄnga smarta funktioner. Den har till exempel snabbnerkylningsfunktion. Dessutom Àr den enkel att anvÀnda, och hÄller en hög kvalitet.

2. Travel Box TB18

Denna kylbox rymmer 18 liter och stÀllet automatiskt om sig till aktuell driftspÀnning, mellan 12 och 24 volt. AC/DC-omformare finns som tillbehör om man vill ha det. Kylboxen har en tystgÄende Danfoss kylkompressor och den regleras via en helautomatisk elektronisk termostat, för ekonomisk och enkel drift.

HĂ€r finns bĂ„de ekonomi- och en snabb nedkylningsfunktion, och ett tre stegs stĂ€llbart underspĂ€nningsskydd som skyddar batterierna. En kraftig bĂ€rrem ingĂ„r, sĂ„ att du enkelt kan bĂ€ra med kylboxen till och frĂ„n bilen, till exempel. Även en 1,5 meter lĂ„ng anslutningskabel för 12-24 volt ingĂ„r.

Klicka pÄ knappen nedanför för att fÄ mer information om denna kylbox.

2. Travel Box TB18

IndelB

Travel Box TB18

Denna kylbox rymmer 18 liter och stÀllet automatiskt om sig till aktuell driftspÀnning, mellan 12 och 24 volt. AC/DC-omformare finns som tillbehör om man vill ha det. Kylboxen har en tystgÄende Danfoss kylkompressor och den regleras via en helautomatisk elektronisk termostat, för ekonomisk och enkel drift.

3. Kyl-VĂ€rme box 25 Liter

Det hÀr Àr en riktigt prisvÀrd kylbox för den som letar efter en billigare, men samtidigt riktigt bra, kylbox. Den hÀr rymmer 25 liter, sÄ hÀr fÄr du plats med allt det viktigaste. Den kan drivas av 12 eller 230 volt.

En stor fördel med den hĂ€r kylboxen Ă€r att den har bĂ„de kyl- och vĂ€rmefunktion, sĂ„ den kan anvĂ€ndas till att sĂ„vĂ€l hĂ„lla dryck och annat kallt som att hĂ„lla det varmt – perfekt om du Ă€ven vill anvĂ€nda kylboxen under vintern för kaffe och varm choklad.

Denna kylbox kyler 13-18 grader under omgivningstemperaturen, och den vÀrmer till 50-60 grader. Det hÀr Àr en perfekt kylbox för dig som inte vill behöva betala flera tusen kronor för en bra kylbox. Denna Àr nÀmligen överraskande bra, och hÄller en hög kvalitet, trots sitt lÄga pris.

Är du nyfiken pĂ„ denna kylbox och vill lĂ€sa mer om den sĂ„ kan du klicka pĂ„ knappen hĂ€r nedanför.

3. Kyl-VĂ€rme box 25 Liter

Sprint

Kyl-VĂ€rme box 25 Liter

Det hÀr Àr en riktigt prisvÀrd kylbox för den som letar efter en billigare, men samtidigt riktigt bra, kylbox. Den hÀr rymmer 25 liter, sÄ hÀr fÄr du plats med allt det viktigaste. Den kan drivas av 12 eller 230 volt.

👩 Vem behöver en kylbox till bilen?

Alla kan behöva en kylbox till bilen, helt enkelt. Eller Ă„tminstone den som ofta Ă„ker bil under sommaren, och dĂ„ framför allt om man brukar Ă„ka lĂ€ngre strĂ€ckor. En kylbox Ă€r perfekt under varma sommardagar, till exempel pĂ„ vĂ€g till stranden eller under bilsemestern. Det kan till exempel passa bra för barnfamiljer som behöver ha kall dryck till sina barn, eller egentligen till alla – att dricka ordentligt under Ă€r trots allt extra viktigt under varma dagar, och dĂ„ vill man förstĂ„s helst dricka nĂ„got kallt.

En del kylboxar har Ă€ven vĂ€rmefunktion, och kan dĂ„ Ă€ven anvĂ€ndas för att hĂ„lla dryck varm – till exempel kaffe. Om kylboxen har en sĂ„dan funktion sĂ„ passar den Ă€ven utmĂ€rkt under vintern, till picknickar med varm choklad eller kaffe till exempel. En kylbox Ă€r perfekt vid mĂ„nga tillfĂ€llen, men om kylboxen dessutom har vĂ€rmefunktion sĂ„ fungerar den vid Ă€nnu flera tillfĂ€llen.

❄ Hur fungerar en kylbox till bilen?

Det finns olika varianter, men det vanligaste Àr att kylboxen drivs med 12 volt, och dÄ kopplas den in i bilens cigarettuttag. Det finns Àven de som drivas av 24 eller 230 volt. Den sistnÀmnda kopplas in i ett vanligt vÀgguttag. MÄnga kylboxar har Àven flera alternativ och kan drivas med bÄde 12 och 230 volt, till exempel.

Kylboxar till bilen Àr vÀldigt enkla att anvÀnda, det Àr bara att koppla in den. En del kylboxar har andra funktioner och kan stÀllas in pÄ olika sÀtt, till exempel stÀllbart underspÀnningsskydd, ekonomi- och snabbnedkylningsfunktion och sÄ vidare.

💰 Vad kostar en kylbox till bilen?

Priset pÄ en kylbox till bilen kan variera vÀldigt mycket. De kosta allt frÄn en femhundring eller Ànnu mindre, och upp till mÄnga tusenlappar. Priset beror bland annat pÄ kvalitet, storlek, funktioner och mycket annat.

Fokusera gÀrna pÄ hög kvalitet nÀr du vÀljer kylbox, men det innebÀr inte att du behöver köpa en jÀttedyr om du inte har behov av en sÄdan. UtgÄ frÄn dina behov och vÀlj den storlek och de funktioner som du behöver.

Nyheter och tips

LĂ€s mer:

BÀsta snöskyffeln

BÀsta brandslÀckaren

BĂ€sta polermaskinen

 

Mer om kylboxar

En kylbox till bilen Àr perfekt vid mÄnga olika tillfÀllen och pÄ mÄnga olika stÀllen. Den kan anvÀndas i bilen, i husvagnen, i husbilen eller i bÄten. Den passar perfekt för lÀngre bilresor med barn, för picknicken, för bilsemestern eller nÀr som helst dÄ du ska Äka bil under en varm sommardag.

Förutom dryck sÄ kan du Àven anvÀnda den för lunch, smörgÄsar, mellanmÄl eller annat som behöver hÄllas kallt för att inte bli dÄligt. En del kylboxar har Àven vÀrmefunktion och fÄr dÄ Ànnu flera anvÀndningsomrÄden, eftersom den dÄ Àven kan anvÀndas nÀr du vill hÄlla nÄgonting varmt.

En kylbox med vÀrmefunktion Àr bra om du till exempel tar med dig lunch nÀr du ska ivÀg och vill hÄlla den varm tills du ska Àta, till kaffet eller den varma chokladen, pÄ picknickar, för bilsemestrar under vintern nÀr du har med varm dryck eller mat som ska Àtas lÀngst vÀgen och sÄ vidare. Med denna funktion fÄr du helt enkelt mÄnga smarta funktioner och fÄr Ànnu större anvÀndning av kylboxen, Äret runt.

NÀr du ska köpa en kylbox finns det mÄnga saker du behöver tÀnka pÄ, eftersom det finns sÄ mÄnga olika kylboxar. Det finns som sagt kylboxar som drivs pÄ 12 volt, och anvÀnds med bilens cigarettuttag, men det finns Àven 24 volt och 230 volt. Det förstnÀmnda kan vara ett bra alternativ, eftersom de Àr enkla att koppla in överallt, Àven om man inte har tillgÄng till nÄgot vanligt eluttag.

En annan sak som kan variera mycket, och som kan vara bra att tÀnka pÄ, Àr ljudnivÄn. En del lÄter ingenting alls, medan andra lÄter desto mer. Det kan vara skönt med en tystgÄende, speciellt under lÀngre bilresor.

Andra saker att tÀnka pÄ nÀr du vÀljer kylbox till bilen:

– Hur vĂ€l den hĂ„ller kylan.
– Kvalitet, hĂ„llbarhet och konstruktion.
– Hur enkel den Ă€r att anvĂ€nda.
– Energieffektivitet.
– Storleken, vĂ€lj storlek utifrĂ„n dina behov.
– Extra funktioner, vilka behöver du?

Börja med att fundera pÄ vad du vill ha, och behöver. Hur stor kylbox behöver du? Vill du ha en som har bÄde kyl- och vÀrmefunktion, eller rÀcker det om den har kylfunktion? Vill du ha en som Àr sÄ enkel som möjligt att anvÀnda, eller en som du kan stÀlla in och anpassa sÄ mycket som möjligt?

Se till att ta reda pĂ„ exakt vad du letar efter, innan du börjar leta. LĂ€s sedan pĂ„ om olika modeller och ta reda pĂ„ sĂ„ mycket som möjligt om dem, jĂ€mför olika och leta dig fram till den som passar bĂ€st för dig – utifrĂ„n dina behov, och dina önskemĂ„l.

NÀr det gÀller pris och kvalitet sÄ kan det förstÄs vara en fördel att vÀlja en kylbox av lite högre kvalitet. Betala gÀrna lite extra för en som Àr hÄllbar och kan hÀnga med lÀnge, speciellt om du vill kunna anvÀnda den lÀnge. Med det sagt sÄ Àr det sÀllan nödvÀndigt att vÀlja en jÀttedyr, det finns kylboxar av bra kvalitet Àven i lÀgre prisklasser.

Psst.. har du glömt kapsylöppnaren hemma sÄ kan du alltid öppna ölen med en skiftnyckel.