BĂ€sta vinkelslipen

BĂ€sta vinkelslipen

En vinkelslip har mÄnga olika anvÀndningsomrÄden och den kan slipa, kapa, polera och Àven ta bort rost. HÀr jÀmför jag olika vinkelslipar.

1. Batterivinkelslip L125 18.0-EC

Den bÀsta vinkelslipen 2020 Àr batterivinkelslipen L125 frÄn Flex Tools, för att det Àr en riktigt effektiv vinkelslip som Àr enkel och smidig att anvÀnda, och dessutom hÄller en riktigt hög kvalitet och har en lÄng livslÀngd.

Det elektroniska styrsystemet EMS förlĂ€nger livslĂ€ngden, skyddar maskinen och gör den effektivare. Den borstlösa motorn har ungefĂ€r samma fördelar – den ökar ocksĂ„ effektiviteten, och ger en lĂ€ngre livslĂ€ngd.

HÀr finns Àven mjukstart, Äterstartsskydd, överbelastningsskydd, nyckellös sprÀngskyddsinstÀllning och en rad andra fördelar. Denna maskin hÄller en riktigt hög kvalitet, har en mycket lÄng livslÀngd och Àr vÀldigt effektiv.

En annan fördel Àr att det ingÄr en hel del tillbehör. Förutom att du fÄr bÄde laddare och tvÄ stycken batterier pÄ köpet sÄ ingÄr Àven ett sprÀngskydd, ett handtag, en klonyckel, en spÀnnbricka, en spÀnnmutter, en transportvÀska och en insats till den.

Det hÀr Àr ett bra val för den som söker en riktigt effektiv vinkelslip, för den som vill ha en maskin som Àr enkel att jobba med, för den som önskar hög kvalitet eller för den som vill ha alla stora fördelar som finns hos denna vinkelslip.

Om du vill lÀsa mer om den hÀr vinkelslipen och se pris, klicka pÄ knappen nedanför.

1. Batterivinkelslip L125 18.0-EC

Flex Tools

Batterivinkelslip L125 18.0-EC

Den bÀsta vinkelslipen 2020 Àr batterivinkelslipen L125 frÄn Flex Tools, för att det Àr en riktigt effektiv vinkelslip som Àr enkel och smidig att anvÀnda, och dessutom hÄller en riktigt hög kvalitet och har en lÄng livslÀngd.

2. Vinkelslip 2-batt 18V

Den hÀr smidiga lilla vinkelslipen har mÄnga stora fördelar, och en överraskande kraft trots sin storlek. Den har en omkrets pÄ 125 millimeter och Àr smidig och enkel att jobba med, men den har ocksÄ en stark fyrpolig motor pÄ 18 volt.

Chassit Àr ergonomiskt utformat i komposit, och vÀxellÄdan med hus Àr i metall. HÀr finns Àven överbelastningsskydd, konstant varvtal samt ett lÄgt vÀxelhus som ger god Ätkomlighet. Och det hÀr Àr bara nÄgra av alla positiva egenskaper.

HÀr ingÄr Àven tvÄ stycken 4.0 Ah Li-lon batterier med laddningsindikator, laddare och en förvaringsvÀska. Det hÀr Àr ett bra val för den som vill ha en smidig vinkelslip som hÄller hög kvalitet och Àr enkel att hantera.

För mer info om denna vinkelslip och för att se pris, klicka pÄ knappen nedan.

2. Vinkelslip 2-batt 18V

Kamasa Tools

Vinkelslipar

Den hÀr smidiga lilla vinkelslipen har mÄnga stora fördelar, och en överraskande kraft trots sin storlek. Den har en omkrets pÄ 125 millimeter och Àr smidig och enkel att jobba med, men den har ocksÄ en stark fyrpolig motor pÄ 18 volt.

3. Vinkelslip L810. 125mm

Det hĂ€r Ă€r en mycket prisvĂ€rd vinkelslip, som trots sitt lĂ„ga pris hĂ„ller en riktigt hög kvalitet och har en vĂ€ldigt lĂ„ng livslĂ€ngd. HĂ€r fĂ„r man helt enkelt riktigt mycket vinkelslip för pengarna – och en vinkelslip som kan hĂ€nga med lĂ€nge.

HĂ€r anvĂ€nds dock inte batteri eller laddare, men kabelns lĂ€ngd Ă€r fyra meter sĂ„ att du Ă€ndĂ„ ska kunna nĂ„ dĂ€r du behöver. Dessutom finns det en del stora fördelar med kabel – till exempel att du slipper komma ihĂ„g att ladda batterierna, och inte behöver oroa dig för att bli avbruten mitt i arbetet om du har glömt göra det.

Denna vinkelslip pÄ 800 watt Àr 125 millimeter i omkrets. Det hÀr Àr alltsÄ en hyfsat liten och smidig maskin, som Àr enkel att arbeta med och lÀtt att hantera. Den kraftfulla motorn har hög verkningsgrad, och tack vare perfekt kylning sÄ Àr livslÀngden extremt lÄng.

NÄgra andra fördelar Àr till exempel ÄtergÄngsspÀrr vid strömavbrott, utvÀndigt dammskydd av motor och vÀxel, dess kompakta och smala samt ergonomiska form, nyckellös sprÀngskyddsinstÀllning, lÄsbart skjutreglage, spindellÄsning samt sidohandtag.

Denna vinkelslip Àr ett bra val för den som söker en lÀtt och behÀndig modell, för den som föredrar kabel framför batterier eller för den som vill ha en prisvÀrd men samtidigt riktigt effektiv och högkvalitativ vinkelslip med lÄng livslÀngd.

Klicka pÄ knappen hÀr nedanför för att lÀsa mer om denna produkt och se pris.

Om du fortfarande inte har hittat rÀtt vinkelslip för dig sÄ finns det förstÄs mÄnga andra att vÀlja mellan. Kanske söker du en med andra egenskaper, frÄn ett annat mÀrke eller i en annan prisklass. Klicka pÄ knappen nedan för att se flera vinkelslipar.

3. Vinkelslip L810. 125mm

Flex Tools

Vinkelslip L810. 125mm

Det hĂ€r Ă€r en mycket prisvĂ€rd vinkelslip, som trots sitt lĂ„ga pris hĂ„ller en riktigt hög kvalitet och har en vĂ€ldigt lĂ„ng livslĂ€ngd. HĂ€r fĂ„r man helt enkelt riktigt mycket vinkelslip för pengarna – och en vinkelslip som kan hĂ€nga med lĂ€nge.

đŸ™‹â€â™‚ïž Vem behöver en vinkelslip?

Den som behöver kapa eller skÀra till klinkerplattor. Den som behöver sÄga av metallrör. Den som behöver slipa betonggolv. Den som behöver frÀsa bort trasiga fogar pÄ en tegelvÀgg. Den som behöver slipa en sliten grÀsklipparklinga. Den som behöver kapa eller skÀra genom metall, sten, stÄl och andra material helt enkelt.

En vinkelslip har vĂ€ldigt mĂ„nga anvĂ€ndningsomrĂ„den, och Ă€r dĂ€rför en oumbĂ€rlig maskin i de flesta hem. Att de dessutom inte kostar överdrivet mycket, men samtidigt kan göra en hel del, gör det till en produkt som Ă€r vĂ€l vĂ€rd att investera i. Även om man köper en vinkelslip för ett specifikt Ă€ndamĂ„l sĂ„ kommer den med stor sannolikhet att anvĂ€ndas till betydligt mer Ă€n sĂ„.

Jag skulle vilja pĂ„stĂ„ att alla som gillar att fixa hemma – laga, renovera, snygga till och sĂ„ vidare – behöver en vinkelslip. Det Ă€r ett riktigt bra verktyg eftersom den kan anvĂ€ndas till sĂ„ mycket, och du kommer med stor sannolikhet att fĂ„ stor anvĂ€ndning av din vinkelslip om du vĂ€ljer att investera i en sĂ„dan.

🛒 Hur vĂ€ljer man rĂ€tt vinkelslip?

Generellt kan man sÀga att de flesta vinkelslipar Àr vÀldigt lika. De har inte överdrivet mycket olika funktioner och finesser, sÄ hÀr Àr skillnaden inte lika stor som mellan olika modeller av andra maskiner. DÀremot finns det mÄnga tillbehör som gör att man fÄr flera anvÀndningsomrÄden, sÄ det Àr egentligen tillbehören som skapar variationen mellan dessa maskiner.

DĂ€remot finns det en del annat som kan skilja sig Ă„t mellan olika modeller – till exempel utformning, kraft och effektivitet, om den drivs av batterier eller sladd, vikt och storlek och sĂ„ vidare. SĂ„ hĂ€r skulle jag vilja pĂ„stĂ„ att det frĂ€mst handlar om att hitta en modell som du gillar att jobba med. Kanske föredrar du en lĂ€tt och smidig maskin, eller en lite rejĂ€lare och riktigt kraftfull? Föredrar du sladd eller batterier? Det Ă€r snarare sĂ„dana saker du bör fundera över nĂ€r du vĂ€ljer vinkelslip.

💰 Vad kostar en vinkelslip?

En vinkelslip kan kosta allt frÄn ett par hundra och upp till mÄnga tusenlappar. De allra billigaste maskinerna kommer sÀllan i nÀrheten av de lite dyrare nÀr det gÀller till exempel effekt, sÄ om man behöver en kraftfull maskin sÄ kan det vara en bra idé att undvika de allra billigaste och hellre investera i en lite dyrare vinkelslip. Men med det sagt sÄ behöver den inte kosta mÄnga tusenlappar, det finns modeller som inte ens kostar tvÄ tusen men ÀndÄ Àr riktigt bra.

HÀr handlar det förstÄs, som alltid, om vad man behöver. Om man anvÀnder vinkelslipen ofta eller till och med anvÀnder den i sitt arbete, dÄ bör man i första hand fokusera pÄ andra saker Àn just priset. Om man dÀremot bara ska anvÀnda den nÄgon gÄng ibland och frÀmst till lÀttare jobb sÄ krÀvs kanske ingen jÀttedyr maskin, men det kan ÀndÄ vara en bra idé att lÀgga till nÄgra hundralappar för att fÄ högre kvalitet och en effektivare maskin.

Nyheter och tips

LĂ€s mer:

BÀsta spÀrrskaftet

BĂ€sta verktygsvagnen

BĂ€sta mutterdragaren

 

Mer om vinkelslipar

En vinkelslip Àr en riktig mÄngsidig maskin som klarar av en hel del. Med olika tillbehör fÄr den dessutom Ànnu flera anvÀndningsomrÄden. Vinkelslipen gör mÄnga olika jobb enklare och effektivare, och Àven om du köper en vinkelslip för ett specifikt ÀndamÄl sÄ kommer du med stor sannolikhet att anvÀnda den till mycket mer. Kanske kommer du till och med undra hur du klarade dig utan en vinkelslip innan.

NÀr du vÀljer vinkelslip sÄ Àr det framför allt viktigt att vÀlja en som du trivs med. Fokusera gÀrna pÄ sÄdant som hur lÀtt maskinen Àr att arbeta med, hur bekvÀm den Àr att hÄlla i, hur effektiv den Àr, sÀkerhet, effekt och liknande.

NĂ„gra egenskaper att leta efter:

  • SlipförmĂ„ga
  • AnvĂ€ndarvĂ€nlighet
  • Funktioner
  • HĂ„llbarhet och livslĂ€ngd
  • UnderhĂ„ll
  • SĂ€kerhet

Om du bara behöver anvÀnda en vinkelslip nÄgon enstaka gÄng och Àr osÀker pÄ om det Àr vÀrt att investera i en bÀttre maskin, sÄ kan det vara ett alternativ att hyra en istÀllet. Det Àr Ätminstone ett bÀttre alternativ Àn att köpa den billigaste som gÄr att hitta, speciellt om du ska göra ett större jobb. Men som jag nÀmnde tidigare sÄ finns det en stor chans att du kommer upptÀcka hur mycket du kan anvÀnda en slipmaskin till, och fÄ mer nytta av den Àn vad du trodde innan.

Men detta beror helt pÄ hur mycket du tror att du kommer att anvÀnda maskinen. Om du inte brukar fixa hemma sÄ finns förstÄs risken att du anvÀnder den en gÄng och sedan lÄter den ligga orörd i flera Är, och dÄ kan det vara bÀttre att hyra en för den period som den behövs. Om du dÀremot brukar fixa, renovera och laga hemma sÄ kan det vara smart att faktiskt investera i en bra vinkelslip. Fundera över vinkelslipens alla anvÀndningsomrÄden och hur relevanta dessa Àr för dig.

NÀr du ska köpa en vinkelslip sÄ handlar det, som jag nÀmnde tidigare, frÀmst om vad du föredrar. Att undvika de allra billigaste maskinerna Àr som sagt en fördel, men sedan bör du i första hand utgÄ frÄn vad du föredrar. Tycker du att det Àr enklare med en batteridriven maskin, eller föredrar du en med sladd som du slipper komma ihÄg att ladda? Vill du ha en liten, smidig och lÀtt maskin som Àr enkel att anvÀnda? Eller vill du istÀllet leta efter en sÄ effektiv maskin som möjligt?

Börja helt enkelt med att fundera över vad du behöver, och framför allt vad du vill ha. Kolla sedan runt pÄ olika alternativ, lÀs pÄ om olika vinkelslipar och jÀmför dessa. NÀr du ska köpa maskiner som dessa Àr det viktigt att ta god tid pÄ sig och hitta den som Àr rÀtt för dig, eftersom du sedan kommer att anvÀnda den lÀnge. Fokusera gÀrna pÄ kvalitet och livslÀngd, komfort och annat som kÀnns viktigt för dig.