Bästa takboxen

En takbox ger dig extra förvaringsutrymme vid till exempel resor, och dessutom ett säkert förvaringsutrymme. Här jämför jag olika takboxar.

Läs mer

Bästa snöskyffeln

En snöskyffel är viktig under vintern, och inte minst när bilen har blivit insnöad. Här jämför jag olika snöskyfflar och tar fram de bästa.

Läs mer

Bästa backkameran

En backkamera kan vara väldigt användbar i olika situationer, kanske vid fickparkering eller med husvagn. Faktum är att en backkamera kan rädda liv precis som en brandsläckare. Här jämför jag olika backkameror.

Läs mer

Bästa brandsläckaren

Det är viktigt att ha en brandsläckare på olika ställen, och även i bilen. Här jämför jag olika brandsläckare.

Läs mer

Bästa snöborsten

En snöborste är perfekt för att sopa bort snö från bilen, och kanske främst vindrutan. Här jämför jag olika snöborstar och tar fram de bästa.

Läs mer

Bästa förbrukningsbatteriet

Med ett förbrukningsbatteri kan du känna dig trygg med att ge ditt fordon jämn ström. Här kommer tre grymma förbrukningsbatterier. Blanda inte ihop förbrukningsbatterier med ett bilbatteri eller ett fritidsbatteri.

Läs mer

Bästa fritidsbatteriet

Ett fritidsbatteri är perfekt för dig som är iväg på ställen där du inte har tillgång till el. Jag jämför och hittar bästa fritidsbatteriet.

Läs mer

Bästa dragkroken

Med en dragkrok kan bilen få nya användningsområden. Här jämför jag olika dragkrokar för att hitta de bästa.

Läs mer

Bästa bogserlinan

En bra bogserlina i bilen kan i många fall vara skillnaden mellan liv och död för dig och andra medtrafikanter. Jag hittar bästa bogserlinan.

Läs mer

Bästa bilstereon

En bilstereo är ett måste i bilen, åtminstone om man gillar att lyssna på musik. Här jämför jag några olika, och väljer ut bästa bilstereon.

Läs mer