Bästa bultsaxen

En bultsax är mycket bra att ha när man behöver klippa av föremål av metall, till exempel kedjor och bultar. Här jämför jag olika bultsaxar.

Läs mer

Bästa momentnyckeln

En momentnyckel kan vara ett måste, eller åtminstone en stor fördel, för många olika typer av jobb. Här jämför jag olika momentnycklar.

Läs mer

Bästa blocknycklarna

En blocknyckel är ett praktiskt verktyg med flera användningsområden, och ett måste i verktygslådan. Här jämför jag olika blocknycklar.

Läs mer

Bästa skiftnyckeln

En skiftnyckel är ett väldigt praktiskt och anpassningsbart verktyg som bör finnas i alla verktygslådor. Här jämför jag olika skiftnycklar.

Läs mer

Bästa skruvmejseln

En skruvmejsel är ett måste att ha hemma i sin verktygsvagn, den kan användas till nästan allt. Här jämför jag olika skruvmejslar och tar fram de bästa.

Läs mer

Bästa bågfilen

En bågfil kan vara användbar vid olika tillfällen och bra att ha hemma eller i garaget. Här jämför jag olika bågfilar och tar fram de bästa.

Läs mer

Bästa verktygsvagnen

En verktygsvagn är perfekt för den som vill hålla ordning på verktygen och alltid ha dem nära till hands. Här jämför jag verktygsvagnar.

Läs mer

Bästa spärrskaftet

Ett spärrskaft är ett smidigt och väldigt praktiskt verktyg som är perfekt vid reparationer som underhåll. Här jämför jag olika spärrskaft.

Läs mer

Bästa polermaskinen

Med en polermaskin kan du få bort repor från lacken, och även få bilen att glänsa. Här jämför jag olika polermaskiner, och utser den bästa.

Läs mer

Bästa vinkelslipen

En vinkelslip har många olika användningsområden och den kan slipa, kapa, polera och även ta bort rost. Här jämför jag olika vinkelslipar.

Läs mer